Het succes van een tuin wordt bepaald door de basis: het tuinontwerp

Stijl

Wat is het doel van uw tuin? Voor het ontwerp van de tuin maakt het nogal een verschil of u een mix van een moes- met een siertuin wilt of dat deze vooral onderhoudsvriendelijk moet zijn. Kijk in ons portfolio welke stijl u het meest aanspreekt.

Meten is weten

Vooral bij een tuin die vol staat met bomen, struiken en bouwwerken zoals een tuinhuis is het lastig in te schatten hoe groot deze precies is. Daarnaast is het niet makkelijk om voor te stellen hoe een vijver eruit ziet op de plaats waar nu het terras ligt. De allereerste stap bij het ontwerpen van een tuin begint daarom met het opmeten van de tuin.

Wensen

Een tuinhuis met een veranda, een zwembad, tuinverlichting, een vijver met een klaterende waterval: hoe ziet uw ideale tuin eruit? In principe is alles mogelijk. Echter, helaas zal lang niet alles gaan passen. Maak een lijstje met de meest realistische wensen die absoluut terug moeten komen. Zo krijgt u uiteindelijk een tuin waar u blij van wordt.

Hergebruik

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om oude tuinmaterialen, zoals bestrating en bestaande planten en struiken die nog in goede staat verkeren, te hergebruiken. Ga alvast na wat u wilt weghalen of juist wilt laten staan zodat hier in het ontwerp rekening mee gehouden kan worden.

Wij denken met u mee

Een ontwerp dat bij u past, resulteert in een tuin die bij u past. Aan de hand van uw wensen en verlangens kunnen wij een ontwerp voor u maken. Zo krijgt u altijd het gewenste resultaat; een tuin waar u blij van wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Boerentuin
Boerentuin
Achtertuin
Achtertuin
Kleine achtertuin
Kleine achtertuin
Theetuin de Weele
Theetuin de Weele
Herstel waterkant
Herstel waterkant
Luxe overkapping
Luxe overkapping
Achtertuin met tuinhuis
Achtertuin met tuinhuis
Klassieke voortuin
Klassieke voortuin
Terrastuin
Terrastuin