Hoogwaardige kwaliteit en jarenlange ervaring

Als u zo lang mogelijk van uw tuin wilt genieten is het belangrijk dat deze door mensen met kennis van zaken wordt aangelegd. De tuinen van Decora Tuinen kenmerken zich door:

  • Professionele plaatsing van o.a. vlonders, tuinhuisjes en schuttingen
  • Hoogwaardige materialen (voorzien van keurmerk)
  • Doordacht ontwerp
  • Jarenlange ervaring

Voorbereiding

Nadat u helemaal tevreden bent met uw tuinontwerp kan de aanleg beginnen. Eventueel kunt u zelf het voorbereidend werk (zoals de tuin leeghalen) voor uw rekening nemen. Als u voor een totale tuinmetamorfose kiest moet de oude bestrating en beplanting verwijderd worden. In veel gevallen brengen wij voor de bestrating zand en voor de beplanting vruchtbare grond aan. De bomen, struiken en planten die u graag wilt behouden kunnen in sommige gevallen verhuisd of op een tijdelijke plek geplant worden.

Uitvoering van tuinaanleg

Indien gewenst trekken wij de draden voor de elektriciteit van tuinverlichting en leggen waar nodig drainage en afvoerkanalen aan. Als de zaken ondergronds in orde zijn starten we met het straatwerk en de tuinafscheiding. Als dit klaar is, is de basis voor uw tuin gereed. Tijd voor de aankleding!

Aankleding

Bomen, struiken, planten en bloemen maken uw tuin compleet. Door ons steeds warmer wordende klimaat houden meer mediterraanse planten zoals vijg- en olijfbomen het in Nederland ook goed vol. Echt exotische planten die geen vorst verdragen, kunt u het beste als kuipplant houden, zodat u ze voor de vorst makkelijk naar binnen kunt halen. De keuze voor bepaalde struiken, planten en bloemen wordt mede bepaald door de ligging van uw tuin. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw tuin! Neem contact met ons op.


Boerentuin
Boerentuin
Klassieke voortuin
Klassieke voortuin
Luxe overkapping
Luxe overkapping
Achtertuin
Achtertuin
Theetuin de Weele
Theetuin de Weele
Terrastuin
Terrastuin
Kleine achtertuin
Kleine achtertuin
Achtertuin met tuinhuis
Achtertuin met tuinhuis
Herstel waterkant
Herstel waterkant