Kies een sierhekwerk dat aansluit bij de stijl van uw tuin

Een heg of hoge beplanting kan een mooie, natuurlijke manier zijn om uw tuin af te scheiden. Een (sier)hekwerk kan echter ook een mooie oplossing zijn en is soms, bijvoorbeeld in verband met de veiligheid, een betere oplossing. Hekwerken zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Ze hoeven daarom absoluut geen afbreuk te doen aan de sfeer in de tuin. Sterker nog, ze kunnen de sfeer in de tuin juist versterken.

  • In allerlei soorten en maten
  • Te voorzien van loop- en inrijpoorten
  • T/m 2 meter hoogte geen vergunning nodig
  • In iedere RAL-kleur te spuiten

Mogelijkheden

Wij leveren hekwerken aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hekwerken zijn volledig op maat te maken en kunnen worden voorzien van extra mogelijkheden zoals looppoortjes en inrijpoorten. De meeste hekwerken (afhankelijk van het materiaal) kunnen in iedere RAL-kleur gespoten worden, helemaal passend bij de tuinsfeer.

Plaatsing

Voor de plaatsing van een afscheiding tot twee meter hoog heeft u geen vergunning nodig. De meeste schuttingen en hekwerken komen niet boven deze maat uit. Wij geven u graag passend advies en laten u graag kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden die er op dit gebied zijn qua materiaal, functionaliteit en extra voorzieningen.

Schuttingen

Naast functioneel moet een schutting ook mooi zijn. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Materialen die tegenwoordig veel gebruik worden: hout, gevlochten wilgentakken, composiet en beton. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Achtertuin met tuinhuis
Achtertuin met tuinhuis
Achtertuin
Achtertuin
Herstel waterkant
Herstel waterkant
Klassieke voortuin
Klassieke voortuin
Theetuin de Weele
Theetuin de Weele
Terrastuin
Terrastuin
Boerentuin
Boerentuin
Luxe overkapping
Luxe overkapping
Kleine achtertuin
Kleine achtertuin