Tuinverlichting iets voor u? Ontdek het met onze gratis demo!

Tuinverlichting creëert extra sfeer in uw tuin, terwijl inbrekers er niet zo’n fan van zijn. Maar hoe pakt tuinverlichting in uw tuin precies uit? Normaal gesproken is dat moeilijk te bepalen. Wij hebben daar echter een mooie oplossing voor. Met behulp van onze GRATIS demo laten wij u zien hoe tuinverlichting er in uw tuin uitziet.

Naast doordachte keuzes over een logische indeling, beplanting en materiaalkeuze houden wij bij het ontwerp en de aanleg van een tuin al rekening met (optionele) tuinverlichting. Ook als u nog niet precies weet welke verlichting u precies aan wilt leggen, kunnen wij de infrastructuur (kabels) alvast aanleggen.

Wat is allemaal mogelijk?

Tuinverlichting geeft het mooiste resultaat bij voldoende contrast tussen licht en donker. Licht hier en daar daarom wat elementen, zoals een mooie boom, struik of beeld, uit. De kleur van het licht speelt een belangrijke rol bij de sfeer die u wilt bereiken. Geel licht zorgt voor een warm resultaat, wit licht heeft een modern, strak effect.

Enkele mogelijke opties:

  • Grondspot voor het verlichten van oprit of tuinpad
  • Wandlamp voor het verlichten van gevel of schutting
  • Sokkel voor het verlichten van het terras
  • Floodlight voor het verlichten van een element (bijvoorbeeld een mooie boom of beeld)

tuinverlichting gratis demo

Ledverlichting werkt op 5 tot 10 watt en is genoeg om uw terras of oprit te verlichten. Ledverlichting is qua verbruik de goedkoopste oplossing, een gloei- of halogeenspot verbruikt namelijk maar liefst 50 watt. Ledlampen gaan gemiddeld 35.000 branduren mee.

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een GRATIS demo.


Achtertuin met tuinhuis
Achtertuin met tuinhuis
Herstel waterkant
Herstel waterkant
Klassieke voortuin
Klassieke voortuin
Boerentuin
Boerentuin
Theetuin de Weele
Theetuin de Weele
Achtertuin
Achtertuin
Kleine achtertuin
Kleine achtertuin
Terrastuin
Terrastuin
Luxe overkapping
Luxe overkapping